Taking Sales to a higher level

Taking Sales to a higher level

Pomagamo vam uveljaviti vaše strategije in doseči odlične prodajne rezultate.
Naše delo podrejamo osnovnemu cilju: uspešnejši prodaji naših strank

Naše delo podrejamo osnovnemu cilju: uspešnejši prodaji naših strank

Usmerjeni smo k implementaciji in merjenju rezultatov.
Izboljšujemo prodajno uspešnost

Izboljšujemo prodajno uspešnost

Mercuri International vas podpira pri doseganju visoke prodajne uspešnosti. Skupaj z vami opredelimo želene rezultate, oblikujemo najboljše rešitve in merimo donosnost naložbe.
Prodajni management - ključni dejavnik uspeha

Prodajni management - ključni dejavnik uspeha

Vaši prodajni managerji so ključni za prodajni uspeh podjetja. Mercuri International vam jih pomaga narediti vrhunske.

Taking Sales to a Higher Level

Prilagojeni programi za podjetja
Nazaj

Prilagojeni programi za podjetja

Napotkov o tem, kako povečati prodajno uspešnost, je veliko. Večina teh napotkov temelji na vnaprej pripravljenih odgovorih. Če se sprašujete, kaj vaša ekipa in posamezniki v njej najbolj potrebujejo za uspeh, mora biti odgovor vedno konkreten in prilagojen vaši specifični situaciji.

Na temelju več desetletnega sodelovanja s svojimi partnerji in lastne prodajne dejavnosti smo razvil poseben pristop, utemeljen na metodi učne poti in kombiniranega učenja, ki upošteva vašo konkretno poslovno in prodajno situacijo in nivo usposobljenosti ekip in posameznikov. Razvojni programi ne morejo biti zbir v celoti vnaprej pripravljenih odgovorov in rešitev.

Naše izkušnje in naše lastno prodajno delovanje zagotavljajo, da je program prilagojen vašim poslovnim ciljem in prihodnjim ambicijam. Vztrajamo na tem, da najprej razumemo vašo realno situacijo in da v kreativnem dialogu z vami oblikujemo skupno rešitev za pomembno izboljšanje sposobnosti delovanja v različnih prodajnih in drugih poslovnih situacijah.

Ko enkrat razumemo vaše cilje in ambicije skupaj ovrednotimo obstoječe stanje, ugotovimo razlike med obstoječim in želenim stanjem, pripravimo prilagojen razvojni program z vrsto različnih individualnih in skupinskih razvojnih aktivnosti, ga izvedemo in podpremo implementacijo pridobljenih sposobnosti in načinov delovanja v praksi. Prinašamo vam tudi najboljše prakse in izkušnje uspešnih podjetij ter permanentno in dolgoročno nadgrajevanje programov razvoja.